Amenajarea piscicola Sacel

Sacel, luciu de apa pus la dispozitia pescarilor este de 140 ha. Iazul III Sacel, cu suprafata de 36 de ha, este deschis in exclusivitate pescuitului in regim C & R, pe baza de permis.
Sacel 3
Pontoane fixe, pe piloni, cu suprafata platoului de pescuit de 3/5 m. Pasarela are o latime de 1,5 m si o lungime de 18 m (plus 3m platou) ajungind la apa adinca (peste 2m). Drumul de acces este amenajat in intregime, pe malul apei. Are o latime de 6m, pe o lungime de peste 500m. Drumul de acces este amenajat de pe digul de pe Iazul 4, pe toata lungimea de 3 km.

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Amenajarea piscicola Sacel 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Postat in Balti, Baltinerevizuite, Bug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Hosting gratuit

Găzduire Gratuită