Balta Vasad Bihor

Balta Vasad/Bihor

(Rating)

Balta Vasad
Provided by panoramio.com

Localizare : Vasad/Bihor

Prezentare : Lacul Vasad  este administrat de primaria Curtuiseni  si populat cu caras, crap, rosioara, babusca, somotei, somn si stiuca.Balta este incercuita de stuf si doar intr-o zona de 50m (dig) se poate da de pe mal , in rest barca este sfanta.

Atentie:- In cazul in care ploua nu mai iesiti de pe balta .

Specii de pesti : Crap,Somn,Caras,Rosioara,Babusca,Stiuca.

Facilitati : C&R ,Pescuit din barca,Posibilitate campare.

Acces balta : Situat in partea de est a localitatii Valea lui Mihai de unde se iese pe Dn 19 catre Curtuiseni, Aici se face dreapta spre Vasad.In Vasad se face stanga in capatul drumului principal si dupa 1.5km se ajunge la lac.

Unidite : 2 undite

Cazare : Nu

Se retine : 5 kg

Regulament : Se pescuieste cu doua bete/persoana a cate un carlig fiecare,echipamentul si regulile conform celor pretinse in campionatul national(plumb pierdut,minciog ecologic,saltea,spray etc) .

Navomodelele sunt interzise !

Accepta Permis  :

Pescuit nocturn : -

Contact : -

Taxa : Pescuit ziua:15 lei/ 12h

 

 * - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; multumit anticipat

 

* - pentru modificari ale tarifelor, regulamentului sau persoanelor de contact va rugam sa ne contactati; Pescuitul.eu nu raspunde de actualizarile zilnice ale baltilor sau paginilor oficiale ale baltilor, dar incercam sa oferim cele mai bune date si le actualizam periodic. multumim pentru intelegere si va invitam sa ne ajutati cu informatii.
Balta Vasad Bihor 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , , ,
Postat in Balti

Scrie un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile marcate sunt obligatorii ! *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current month ye@r day *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.