10 sfaturi utile in pescuitul crapului

10 sfaturi utile in pescuitul crapului

(Rating)

10 sfaturi utile in pescuitul crapului
Provided by

Fiind dependent de pescuitul la crap, asa ca mine, este o stare mentala de multe ori intolerabila. Spre deosebire de multe alte tipuri de pescuit, crapul este in continua alergare si in noptile reci si in zile nenumarate de caldura chinuitoare in cautare de prada. Este foarte ciudat dupa ce te pregatesti saptamanii intregi cu atentie selectezi locul de pescuit,nada,tehica sa nu ai nici un rezultat. Cu toate acestea,fara indoiala ca experientele dure de peste ani, au servit ca fundament pentru dezvoltarea acestor 10 sfaturi care m-au ajutat sa prind mai multi Crapi si cu siguranta va va ajuta si pe voi.

Nu te complica.

O atentie deosebita la detalii este foarte importanta, dar, in general, pescarii de crap trebuie sa acorde o atentie prea mult la montura. inainte de a pierde un pretios in elaborarea de monturi sofisticate,prezentari sofisticate, este mai bine sa avem o intelegere solida si sa cunoastem lucruri care pot fi aplicate in mai multe situatii. Numai in apele in care presiunea de pescuit este foarte mare, instalarea corecta este esentiala pentru a face succesul dorit. Personal, am folosi un tip de elicopter de montare pentru zonele luate sau apa tulbure .

Nu lasa ca pestele(Crapul) sa iti simta prezenta

Crapul este cel mai timid peste si este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a detecta prezenta pescarului. Miscati-va cu atentie fara mult zgomot,aveti grija la lanseuri,faceti cat mai putina galagie. Si chiar mai important: asigurati-va ca liniile de dvs. ca se afla complet plat pe fundul lacului. Pescarii de crap multe fac greseala de a mentine liniile lor extrem de tensionate, in speranta de a avea o indicatie clara a muscaturi, dar cu indicarea usor invins de linii este inca decente si, in loc linia va scadea la partea de jos, in cazul in care acesta va ramane in continuare si va fi mult mai greu de detectat pentru crap. Acest truc functioneaza cel mai bine cu o linie de fluorocarbon principal si un bas puternic cu miez de plumb.

Locatie, locatie, locatie

Acest sfat este parte din ABC-ul pescarului. Timpul in care ati petrecut in cautarea de peste este bine investit. N-am incepe de pescuit fara a fi nevoie de cel putina stiinta de unde fi gasit pestele . un sonar sau pur si simplu o harta topografica a lacului sunt ajutoare importante pentru a prinde crapul. Fireste cele mai bune site-uri variaza in functie de locatia unde ne aflam , dar in zonele in care apa de izvor este calda pentru totdeauna va gazdui de peste, in timp ce in timpul verii bazine adanci in apele reci tind sa fie mai productive. in toamna, crapii sunt scufundati adesea in cautarea de larve si se imbuiba inainte de sosirea iernii.

Fii activ

Pescarii de crap(crapistii) au o reputatie in randul colegilor pescari de la alte specii fiind lenesi, oamenii care isi petrec toata ziua in sacul de dormit. Desigur, aceasta este o exagerare , dar nu sugereaza importanta dezvoltarii unei pescuit activ. Crapii tradeaza de multe ori localizarea lor la asfintit si zori cand tragind la suprafata, acesta este un indicator perfect de unde sa plaseze momeli noastre. In zilele calduroase, mers pe jos de-a lungul malului poate dezvalui pozitia crapului. Tine ochii deschisi si tot timpul vei fi rasplatit din belsug.

Adaptati-va la atitudinea de peste

Pescuitul la crap este mult mai mult decat indicatori ca muscatura(trasaturi) si prezentarea unei momeli. Prin tehnici cum ar fi pescuitul de suprafata cu flotoare, puteti prinde mai mult peste. De multe ori ne poate ispiti crap sunt la mal, cu o bucata de paine sau biscuiti in timp ce un crapul in apa de adancime mica este mult mai usor sa cedeze un la un vierme care se rasuceste . Timp sa-ti abandoneze metodele traditionale invatate prin experienta, dar in general este mult pentru a obtine de adaptare la starea de spirit a crapilor.

Urmareste bataia vantului.

Acesta este unul din factorii decisivi pentru prescuitul la crap si ar trebui sa fie intotdeauna luate in considerare atunci cand se alege locul de pescuit. Un vant constant din interior este considerat unul dintre cele mai bune conditii pentru pescarul de crap. in general, intotdeauna bine sa va mutaticazul in miscarea vantul isi schimba directia in timpul zilei.

Momelile de calitate

Acordarea importantei momelii te va pune mereu cu un pas inainte. Intreaba-te despre valoarea nutritiva a momeala pentru crap sau in cazul in care special a fost utilizat anterior in acesta apa, si daca vei fi primul care va incerca. Astfel de intrebari sunt esentiale pentru succes. Cu toate acestea, calitatea de momeala este variata si, in general, este strans legata de ceea ce am platit pentru ele. Momeli alternative, cum ar fi porumbul dulce, conserve de fructe cu coaja lemnoasa sau tigru, seminte de canepa sau din naut poate fi la fel de eficiente, dar sunt mai ieftine. Poate cumpara mai putine, dar mai mari boiliesuri de calitate ar fi ceva merita incercata in urmatoarea dvs. partida de pescuit.

Pune criteriu momeala

Acordati o atentie deosebita de atunci cand alegeti momelii. Amintiti-va ca va sunt intotdeauna la timp pentru a momii mai mult, dar niciodata nu se poate scoate momeala aruncata in exces. In partidele scurte de pescuitul cea mai buna optiune este de a pune o momeali diferite . Fiti atenti momeala crap , cum ar fi nuci, porumb sau alune tigrate si aveti grija la termenul de valabilitate al boilies-ului.

Respinge cele mai apropiate zone

Multi prefera sa pescuiasca in locurile cele mai apropiate de parcare si, cu toate ca nu este nimic in neregula cu faptul ca, daca doriti cu adevarat sa va distinge de ceilalti pescari, la o plimbare de cateva sute de metri pentru a ajunge la un loc care are de pestele va compensa in mare masura. Suspect de repede capul in cazul in care nu exista linii multe de pescuit sau “bombardamente” de lanseuri.

Fii atent la detalii

Spalati-va pe maini inainte de a atinge momeala sau de a verifica noduri inainte de lansarea doar o chestiune de secunde. Cu toate acestea, atunci cand avem trasaturi , aceste operatiuni sunt usor uitate. Acordand o atentie la detalii mici, verificati ca varful acului sa fie bun,ascuti,se intampla de multe ori sa se agate si sa se rupa,sau sa nu mai fie eficient, sau un ansamblu perfect echilibrat, intotdeauna va v-a rasplatii. Aminteste-ti, de aceste detalii pentru ca probabil montura va ramane ore si ore in apa, astfel incat pentru cateva minute pentru a va cateva minute de neatentie sa pierdeti ore fara sa aveti capturi.

Speram ca v-a placut si va dorim fir intins in pescuirea crapului.

Autor : pescuitul.eu

10 sfaturi utile in pescuitul crapului 5 out of 5 based on 24 ratings. 5 user reviews.
Etichetat cu: , ,
Postat in Articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acorda o nota

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Pescuitul.eu home page 9 out of 10 based on 30 ratings. 5 user reviews.
Socializare
Site anunturi
Gluma zilei

Sfaturi pentru pescari.

Un tip sta in spatele unui pescar si ii da sfaturi. La un moment dat, pescarul se infurie:
- Ia asculta, dom'le! Cine prinde pesti aici, eu sau dumneata?
- Nici eu, nici dumneata.

Ultimele Comentarii
Hosting gratuit

Găzduire Gratuită